OM OSS

OM OSS2019-01-12T08:57:23+00:00
Vi vill skapa en bättre värld och tror att detta sker genom att vi som individer först behöver må bra själva för att det skall ske, samt att vi behöver tänka på vad som är meningsfullt och gott i livet!
För att veta vad som är meningsfullt och viktigt behöver man börja med att tänka på och bry sig om sig själv. Vi tror idén med träning och att ta hand om både kropp och själ är nyckeln.
Vårt mission

Bidra till att människor mår bra genom att ge sig själv tid till holistisk träning. Inspirera människor till att tänka på vad som är meningsfullt i livet för dem själva. Skapa en bättre värld för barn- och ungdomar genom att ge direkt hjälp till dem.

Våra värderingar

Vänlighet, aktivt skapa tillsammans, alla tar ansvar, intentionen att göra gott, kvalitet, Meningsfullt – enkelt och lättillgängligt, effektivt, roligt, lekfullt och skön stämning.

Vi tror på holistisk träning med kondition, styrka och rörlighet där spinning/cykling och Yoga alltid finns med. För oss är det meningsfullt att: Ta hand om dig själv, hjälpa andra, att försöka prioritera familj, vänner och att leva gott.

Vårt mission

All vår vinst återinvesteras samt ges till BRIS, Barncancerfonden, Fryshuset och vår verksamhet i skolor.
Då blir dels vårt eget syfte och mening tydligare och dels blir vårt koncept mer unikt och meningsfullt för våra kunder eftersom de pengar de betalar går direkt till skapande av en bättre värld!

Vi bidrar också till att skapa hållbarare medarbetare tillsammans med er!

Ert företag är med och bidrar konkret till detta genom:

  • Ni har valt att jobba tillsammans med oss
  • Ni satsar på träning och meningsfullhet
  • Hjälpa andra och, man har kul under tiden!